Ce facem?

Pe scurt, te luăm de unde ești în acest moment și te împingem unde vrei să fii.

Nu te ajutăm, pentru că nu este rolul nostru. Tu te susții  singur(ă), noi îți oferim instrumentele, supervizarea și feedback-ul pe care suntem competenți să le aducem în discuție.

Suntem specializați în descoperirea și ierarhizarea valorilor – un proces prin care identificăm valorile cheie ale companiei și ale persoanelor, le prioritizăm și le armonizăm în cadrul echipei sau grupului. Toate acestea pot fi apoi folosite pentru a defini cultura și identitatea unei companii sau a unei persoane și pentru a lua decizii mai bine documentate.

Ce facem?

Pe lângă crearea ierarhiei valorilor, oferim supervizare și feedback după ce începi să te ghidezi după aceasta în viața personală sau de afaceri.

În cadrul procesului de creare a ierarhiei valorilor, lucrăm  îndeaproape cu tine și cu compania ta pentru a înțelege valorile personale sau de afaceri și pentru a le prioritiza într-un mod care să reflecte cu adevărat cine ești și ce îți dorești să obții.
Prin intermediul acestui proces, vei descoperi aspecte noi, valoroase, despre tine însuți/însăți sau despre compania ta.

Pe lângă crearea ierarhiei valorilor, oferim supervizare și feedback după ce începi să te ghidezi după aceasta în viața personală sau de afaceri. Acest feedback este foarte valoros în parcursul către atingerea obiectivelor tale și pentru dezvoltarea într-un mod care să susțină evoluția ta.

De ce facem ceea ce facem?
Știi ceea ce te determină să faci ceea ce faci? Răspunde-ți la această întrebare!
Știi ca acestea sunt valorile tale, nu-i așa?! Vei înțelege ce faci și de ce nu faci un anumit lucru. Poți schimba țara sau orașul în care locuiești, comunitatea din care faci parte, organizația în care lucrezi, dar valorile tale personale rămân constante și te reprezintă indiferent de circumstanțe.

Ce facem?

Noi suntem Gina și Hadrian, doi antreprenori cu experiență care împărtășim aceeași  viziune și pasiune pentru valori.

 Am ales să trăim, să muncim, să ne dezvoltăm, să ne facem planuri aici, în România.
Dorim ca TU să îți conștientizezi valorile după care trăiești, cele care te determină să acționezi sau să reacționezi, și cele care te determină să construiești ceva durabil, pentru că suntem convinși că acestea sunt fundamentul unei vieți echilibrate și împlinite. 

De-a lungul anilor, am ajutat numeroase persoane să își identifice valorile cheie și să le ierarhizeze într-un mod care să le permită să-și atingă obiectivele și să-și trăiască viața la maximum. Suntem mândri să spunem că suntem o echipă dedicată și experimentată, care împărtășește aceleași valori și pasiune pentru un scop comun: acela de a construi o comunitate de oameni conștienți și împliniți.

De ce e important să-ți cunoști
valorile în toate ariile vieții?

Valorile sunt principiile care îți modelează
comportamentul și te ajută să iei decizii importante în viață.

Ele sunt credințele și atitudinile profunde care definesc ceea ce consideri a fi corect, greșit, bun sau rău. Valorile personale sunt unice pentru fiecare persoană și pot varia în funcție de diferite domenii ale vieții, cum ar fi relațiile, cariera, sănătatea, spiritualitatea și multe altele.

Înțelegerea valorilor tale personale este vitală, deoarece acestea îți servesc drept busolă pentru în navigarea provocărilor vieții și te ajută să faci alegeri care se aliniază cu convingerile și obiectivele tale. Când acțiunile tale sunt în conformitate cu valorile tale, simți că ai un scop, te și ai un sentiment de împlinire și autenticitate. Pe de altă parte, atunci când acțiunile tale contrazic valorile tale, s-ar putea să simți un sentiment de vinovăție, confuzie și conflict interior.

Cunoașterea valorilor personale te poate ajuta, de asemenea, în prioritizarea sarcinilor pe care le ai de făcut, astfel eficientizând consumul de timp, energie și resurse. Când știi clar ce contează cel mai mult pentru tine, poți lua decizii conștiente despre cum să-ți aloci resursele și să te concentrezi pe domeniile vieții care sunt cele mai importante pentru tine. Acest lucru poate duce la o viață mai împlinită și mai echilibrată, în care trăiești conform propriilor standarde, mai degrabă decât să încerci să te ridici (sau cobori) la așteptările altora.

În fiecare domeniu al vieții, valorile tale personale joacă un rol esențial în determinarea priorităților tale și în formarea deciziilor tale. De exemplu, în cariera ta, valorile tale pot include creativitatea, autonomia sau stabilitatea financiară. În relațiile tale, valorile tale pot include onestitatea, loialitatea sau comunicarea. 

Valorile personale se pot schimba în timp,
pe măsură ce te dezvolți

În plus, cunoașterea valorilor tale personale te poate ajuta să
stabilești limite sănătoase și să iei decizii dificile.

De exemplu, dacă echilibrul  dintre viața profesională și viața privată este o valoare esențială a carierei tale, poți decide să refuzi o ofertă de muncă care necesită ore lungi sau deplasări frecvente, chiar dacă vine cu un salariu mai mare.

Este important să reții că a trăi în conformitate cu valorile tale personale este un proces continuu de autocunoaștere și dezvoltare personală. Valorile personale se pot schimba în timp, pe măsură ce te dezvolți, înveți lucruri noi și capeți experiențe noi. Prin urmare, este esențial să revizuiești și să reevaluezi în mod regulat valorile personale pentru a te asigura că acestea se aliniază în continuare cu convingerile și obiectivele tale actuale.

Identificarea valorilor tale personale poate fi un proces provocator, mai ales dacă nu te-ai gândit niciodată la ele înainte. Aruncă o privire mai jos pentru a descoperi următoarele webinarii și seminarii dedicate valorilor susținute de Gina și Hadrian.

Webinarele si
seminarele noastre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webinar 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webinar 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webinar 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.