Despre Gina Veveriță

La vârsta de 11 ani am început să joc șah de performanță...

La vârsta de 11 ani am început să joc șah de performanță, și mi-am dat seama ulterior că viața este ca o tablă de șah. Cele 64 de  pătrățele, albe și negre alternativ, sunt mediul în care îți setezi obiective, îți faci un plan și o strategie.

Mutarea de acum determină mutarea următoare. Se urmează reguli clare, care nu permit să trișezi. Și ca și în viață, șahul necesită o intuiție, care poate fi dezvoltată doar prin practică. Este important să apreciezi corect poziția în care te afli. De aici, poți să determini planul de acțiune și piesele de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivul – acela de a câștiga.

De ce am insistat să menționez alternanța dintre alb și negru de pe tabla de șah? Pentru că  aceasta reprezintă, în viață, deciziile pe care le luăm la fiecare pas. Are sens? Astfel întreaga viaţă se transformă într-un teren al deciziilor şi al luptelor.

După cum am zis, cu o istorie de jucătoare de șah de performanță și cu analogia pe care ți-am descris-o pe scurt, am ajuns să împărtășesc oamenilor ca tine strategii de câștig pe tabla de joc a vieții și a afacerilor de peste 10 ani. Programarea neuro-lingvistică (NLP) este o piesă foarte importantă, vitală aș putea chiar spune, în planul de acțiune către succes – fie el personal sau profesional. Cu alte cuvinte, NLP se referă la modelarea excelenței. 

 „Îmi place să îmi măsor rezultatele prin rezultatele persoanelor care participă la cursurile mele. Iar până acum acestea au fost excelente.”

Cine sunt și ce fac

Sunt Gina Veveriță, master trainer NLP, trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching și fondatoarea școlii de dezvoltare personală NLP Discovery.  

Aș începe prin a îți  spune că, tot ceea ce se întâmplă aici, în acest site, este despre tine, nu despre mine. Este mai degrabă despre cum și cu ce pot eu să contribui la evoluția ta.

Poate e mai important pentru tine, cel ce citești acum, să afli ce a făcut NLP, această artă în știință, cum îmi place mie să spun, pentru mine, cum m-a transformat, cine am devenit. Ce m-a făcut să merg mai departe, și cât de minunat este să-ți asumi, să dai mai departe.

Gina Veveriță

MasterTrainer NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching

Pentru că asta facem, dăm mai departe, conștient sau inconștient, ca părinți, mentori, profesori, antreprenori…Ei și acum vine responsabilitatea. Să-ți asumi să dai mai departe din ceea ce faci, nu doar din ceea ce știi. Pentru ca atunci când doar știi, nu mai poți adăuga nimic.  

Pot să îți  mai spun că sunt aici pentru că îmi place să învăț, să mă implic, să-mi forțez limitele, pe ale mele și pe ale celorlalți. Cu un istoric de jucătoare de șah de performanță, pregătire de inginer, iar din 1995 un salt uriaș în antreprenoriat, viața mea era orientată pe planificări, calcule, cifre și logică. Așadar cu o educație în care trebuie să pui totul la îndoială, am început această călătorie în 2008, doar ca să verific și să-mi confirm ce nu este în regulă, cu acest NLP.

Rezultatul a fost că, parcă m-aș fi născut pentru prima oară. M-am trezit la viață. Și o mare parte dintre cei care au trăit această experiență spun la fel, că “Există viață înainte și după NLP.” Masterul, Trainerul, știind că există, m-au atras ca un magnet. Iar nivelul de Master Trainer, după cinci ani de muncă, a venit să-mi arate că sunt abia la început. Să numim această călătorie, viață?

Pot să te asigur că sunt aici, doar ca să te ghidez să faci pași majori în dezvoltarea ta, să te definești ca persoană, să evoluezi în siguranță. Sunt aici ca să-ți transmit cu fermitate, feedback-ul pe care am competența să-l ofer, și asta pentru că, am ales să-mi măsor rezultatele prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc.

De ce să lucrezi cu mine?

Certificări – Master Trainer NLP, Time
Line Therapy®, Hipnoterapie & Coaching – acreditate de The American Board of Hypnotherapy and NLP.

10+ ani de experiență, cu peste 10,000 de cursanți care și-au schimbat parcursul vieții, mai mult de 4000 de ore de training susținute.

Am lucrat alături și am învățat de la cei mai renumiți traineri din lume, inclusiv Dr. Tad James și Dr. Adriana James. 

Dacă vrei să intri în contact cu mine,
poți începe prin a completa formularul

Completează formularul și vei primi un cadou care să te ajute să faci primul pas spre a deveni cea mai bună versiune a ta. Indiferent dacă vrei să îți scalezi afacerea, să înveți să comunici mai bine cu echipa, să te eliberezi de blocajele legate de bani sau să stăpânești mai multe domenii ale vieții tale.