Workshop-uri

Dacă ai participat și ai implementat noțiunile fundamentale prezentate la workshop-ul Eleganta valorilor in business și dorești să treci la nivelul următor, este important să participi la workshop-ul Valori și performanta in compania ta. Într-o lume în care accentul este pus pe a da tot ce ai mai bun, valorile joacă un rol vital. Acestea reprezintă fundația în orice organizație și influențează semnificativ succesul și performanța acesteia.

Workshop-urile noastre

Workshop-urile noastre sunt concepute astfel încât toți  participanții să fie implicați în experiențe complexe de învățare și idei provocatoare legate de valorile proprii și ale echipei în care performează, susținute de traineri pasionați și experimentați în susținerea de cursuri.

Acestea servesc ca un instrument puternic în dezvoltarea unei companii de succes bazat pe valori puternice. Pe parcursul zilelor petrecute împreună, participanții se vor dezvolta atât personal, cât și profesional.

Fie că îți dorești să construiești o cultură a companiei bazată pe valori puternice, fie că vrei să dezvolți abilități mai bune de comunicare în echipa ta, atelierele noastre îți oferă instrumentele și cunoștințele de care ai nevoie pentru a obține succesul pe termen lung.

Workshop-urile noastre sunt personalizate fiecărei companii în parte pentru a putea adresa nevoile și dorințele individuale. În plus, pentru a satisface cel mai bine nevoile diverse ale fiecărei companii, cadrul în care interacționăm este la alegere, online sau offline.

O companie cu valori puternice…

O companie cu valori puternice reprezintă mai mult decât un  simplu furnizor de produse sau servicii. Aceasta își definește propria identitate prin valori care reflectă filosofia sa de afaceri și misiunea sa. Aceste valori sunt integrate în toate aspectele companiei, inclusiv în cultura organizațională, strategia de afaceri, relațiile cu clienții și angajații.

Companiile cu valori puternice au tendința de a atrage angajați și clienți loiali, care împărtășesc aceleași valori și credințe. Își formează o echipă unită, care lucrează împreună (nu unul contra celuilalt) spre aceleași obiective mari, bine stabilite, creând astfel un avantaj competitiv în industrie.

De asemenea, o companie cu valori puternice este mai puțin vulnerabilă la fluctuațiile pieței și la schimbările bruște din industrie. În timp ce alte companii pot fi tentate să urmeze tendințele de afaceri și să compromită diverse arii ale principiilor după care se ghidează, o companie cu valori puternice va rămâne fidelă valorilor sale și va continua să ofere produse și servicii de calitate în concordanță cu acestea.

Workshop-uri disponibile

Eleganța Valorilor în Business

Într-un mediu competitiv,  conectarea emoțională cu clienții, partenerii de business și membrii echipei este vitală și …de multe ori poate fi dificilă. Lipsa de comunicare poate dăuna relațiilor profesionale și poate duce la pierderi financiare și risipă de timp.

Workshopul Eleganța Valorilor în Business, îți oferă o oportunitate perfectă de a descoperi puterea comunicării bazate pe valorile unice ale fiecărei persoane astfel încât să dezvolți metode de comunicare eficientă în compania ta.

Înțelegerea și aplicarea valorilor personale în comunicare ajută la stabilirea unui rapport cu interlocutorul, la crearea unor relații de durată cu clienții și partenerii de afaceri și la motivarea echipei pentru a atinge performanțe mai mari.

Valori și Performanță
în Compania Ta

Valorile sunt esențiale în orice organizație, având un rol  semnificativ în succesul și performanța acesteia. O echipă unită poate fi creată prin integrarea valorilor în cultura companiei, ajutând membrii echipei să înțeleagă obiectivele și cum să contribuie la realizarea acestora. 

Valorile bine ierarhizate pot sprijini dezvoltarea unei viziuni și strategii clare, conducând la un brand de succes și loialitatea clienților și a angajaților. Ierarhizarea și integrarea valorilor în cultura și strategia unei companii poate fi un pas important către succesul pe termen lung.

Trainerii noștri

Hadrian Mateescu

Trainer NLP, Master Time Line Therapy® & editor de carte.

Pe parcursul carierei mele de peste 25 de ani în afaceri și poziții manageriale am fost și sunt ghidat de valori personale precum integritatea, onestitatea, buna credință, responsabilitatea și loialitatea față de organizație.

Sunt aici din dorința de a răspândi cunoaștere, în a cărei valoare și putere cred cu tărie că poate face diferența și îmbunătăți viața unui om. 

Îmi doresc să te susțin să conștientizezi valorile după care trăiești, cele care te determină să reacționezi, să construiești ceva durabil.

Gina Veverița

MasterTrainer NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching.

Încep prin a îți spune că, tot ceea ce se întâmplă aici, în acest site, și la workshop-uri sau la sesiunile de coaching, este despre tine, nu despre mine. Este mai degrabă despre cum și cu ce pot eu să contribui la evoluția ta și a organizației din care faci parte.

Mai afirm că sunt aici pentru că îmi place să învăț, să mă implic, să forțez limitele, atât pe ale mele cât și pe ale celorlalți. Sunt aici ca să te ghidez să faci pași majori în dezvoltarea ta, să te definești ca persoană, să evoluezi în siguranță.

Îți transmit cu fermitate feedback-ul pe care avem competența să-l ofer, și asta pentru că, am ales să măsor rezultatele prin prisma rezultatelor persoanelor care participă la cursurile mele. Și până acum au fost excelente.

Scrie-ne și transformă-ți afacerea într-o poveste de succes astăzi!