Povești de succes

Poveștile de succes sunt inspiraționale și au puterea de a-ți arăta cum alți oameni au reușit să depășească obstacolele din drumul atingerii obiectivelor în cadrul companiilor lor, dar nu numai. Aceste reușite concrete au puterea de a te motiva în urmarea propriilor vise și în depășirea limitelor.

Fie că este vorba despre o afacere înfloritoare, o carieră de succes sau o realizare personală importantă, poveștile de succes pot fi sursa ta de inspirație de care ai nevoie pentru a te ghida și a te încuraja să mergi mai departe în obținerea succesului tău și al companiei tale.

Pe această pagină vei explora diverse povești de succes ale oamenilor care au fost inspirați de noi și au colaborat deja cu noi în drumul lor spre crearea unei ierarhii a valorilor puternică pentru compania lor.

TESTIMONIALE VIDEO

Următoarea poveste de succes
va fi a ta și a companiei tale?

Au lucrat cu noi

Simona Chirilă, Trainer NLP
Probabil că unul dintre cele  mai importante aspecte ale dezvoltării noastre o reprezintă cunoașterea valorilor personale. Sunt o persoană autodidactă, însă de foarte multe ori în viață, atunci când am întâlnit provocări, faptul că am apelat la o terță persoană a fost cea mia bună decizie pe care am luat-o. Așa s-a întâmplat și atunci când am fost ghidată cu profesionalism de către Hadrian în procesul de identificare și ierarhizare a valorilor în business. Acest proces a adus claritate și viziune, astfel încât începând cu acel moment am început să mă focusez pe ceea ce contează cu adevărat. Mai mult decât atât, începând cu acel moment, rata de realizare a obiectivelor mele a crescut considerabil, iar asta s-a datorat faptului că obiectivele și valorile au fost aliniate. Mulțumesc cu recunoștință pentru acea minunată întâlnire!
Andrei Ianosi

În urma procesului de descoperire a valorilor am realizat care era, de fapt, motivul pentru care stagnam în carieră. Am aflat că unele dintre ele nu mă susțineau, altele mă sabotau. A urmat procesului de aliniere a valorilor, iar pentru prima dată în viață am simțit că am o direcție bună în ce îmi doresc să realizez în cariera mea.
Este un proces profund, spectaculos, cu multe conștientizări, prin care, din punctul meu de vedere, ar trebui să treacă toată lumea. NU mă credeți pe cuvânt, testați-l pe pielea voastră.
Mulțumesc Gina și mulțumesc Hadrian, pentru tot ce ați făcut pentru mine!

Înscrie-te la newsletter

Rămâi informat! Trimitem periodic resurse și informații valoroase pentru a te ajuta să atingi succesul mult dorit!